Udtalelser

”TUNO Teambuilding var god til at guide os igennem de forskellige aktiviteter og udviste fin fleksibilitet. Tidsforbruget omkring to timer var meget passende og jeg synes, at instruktøren holdt programmet fint indenfor de rammer, der var sat. Det hele var meget professionelt og vi havde en god oplevelse”

Marie Fjetland, Danfoss A/S Electric Heating Systems, Vejle


"Det var en god oplevelse. Alle havde en rigtig god eftermiddag og jeg har på fornemmelsen, at hvis vi havde søgt flere udfordringer, så havde TUNO Teambuilding endnu mere at kunne have budt ind med. Men jeg satte en ramme, og den ramte i perfekt".
Andreas H. Andresen, Erhvervsdirektør, Broager Sparekasse, Sønderborg


"Fra første kontakt følte man bare at her var vi kommet det rigtige sted hen og det viste sig jo også på selve dagen, der var bare styr på det hele og opgaverne var som aftalt. Jeg har fået mange positive tilbage meldinger fra deltagerne de syntes bare at det var godt."
Bruno Køpke, Sønderborg Kommune

”Tak for 3 rigtig gode dage, vi er alle meget kede af det skal slutte allerede. Det har været 3 hårde dage. Men vi har virkelig også lært noget. Vi har fået et meget bedre sammenhold, også selvom der har været mange, som vi ikke har arbejdet lige godt med eller været uvenner med. Vi har fået et smil på læberne. Vi har overskredet virkelig mange af vores grænser. Der har både været gråd, skrig og grin. Men alt er endt med en god mavefornemmelse”

Tine, 16 år: ”Hvis man snakker stille og roligt, får man løst problemerne”.
Sanne, 15 år: ”Jeg smiler igen – mor mærker det også”.
Sarah, 15 år: ”Hvis andre spør’, så vil jeg sige: Jeg er glad, og det er dejligt”.

Viceinspektør Søren Levring og tre elever fra Sønderskovskolen, Sønderborg

"En ny måde at se sine klassekammerater på. Det tog kun 24 timer, at få en ellers total usammenhængende og u-samarbejdsvillig elevgruppe til at få øjnene op for hinandens styrker og potentialer. Elevgruppen blev nødt til at samarbejde for at kommen nogenlunde varme, tørre og mætte gennem dagen og natten. Det krævede blod, sved og tårer, men endte med smil og latter. Elever og lærer er efter sådan en tur bundet sammen af et helt unikt bånd, som er svært at skabe alene i klasseværelset".
Lotte Bobzin, Fryndesholmskolen, Fynshav


”Den samlede gejst og lyst til, at vi som institution skal blive dygtigere. Jeg gik også hjem med en følelse af, at vi som personalegruppe er rykket tættere sammen”
”En masse gå-på-mod, ideer, gejst og en fed personale oplevelse”

Personale fra Branderup Idræts- og Naturbørnehuset, Branderup"Hvad fik vi: Et personale arrangement med fællesskab, samarbejde, personlig udfordring, fysisk udfoldelse og ikke mindst en fælles oplevelse med synliggørelse af skjulte kompetencer hos den enkelte medarbejder. En dejlig dag med sang, smil, sjov og højt humør."
Conny Andersen, Plejecenter Grønningen, Aabenraa


"Det har været et super forløb. Jeg kan bruge alle dele i min dagligdag overfor mine ledere og kollegaer. Er blevet bevidst om hvornår jeg skal/kan sige fra.
Timeout har jeg brugt i den forløbne uge – og vil jeg bruge fremover.
I har været et godt team, der har forstået at koble teori til vores hverdag, så det bliver brugbart og nærværende”.

Majbrit Brandt Nielsen, kontorleder, Aabenraa

"Klassen har fået en masse gode redskaber om kommunikation og adfærd. Vi har hængt plancherne op i klassen, så vi dagligt bliver mindet om de gode metoder/budskaber. Alle har efterfølgende bidraget til vores helt nye klasse-reger, som er helt i tråd med den teori, vi har lært. Jeg vil hver uge snakke med klassen om, hvordan det går med at overholde reglerne, så vi holder fast i de positive tanker, der er i klassen lige nu".
Anders Gudnason, Ravnsholtskolen, Allerød

Send forespørgsel på vores

teambuilding-arrangement:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

TUNO Teambuilding

CVR: 29667438

​Kontakt

Adresse

​Farverhus 71

6200 Aabenraa